5 lessen SLiM leren leren & plannen
- beginsituatie - mindset - doelen stellen - plannen - huiswerkplek

Begeleid jij in jouw huiswerkbegeleiding/onderwijspraktijk leerlingen bij het leren leren & plannen (of wil je dit gaan doen?)

Vraag dan nu 5 lessen uit het online programma SLiM leren leren & plannen aan en ervaar hoe je hiermee nog betere resultaten kunt behalen met jouw leerlingen.

huiswerk

Leer middelbare scholieren écht leren leren & plannen op de manier die bij ze past.

Er zijn heel veel middelbare scholieren die niet op hun niveau presteren en vastlopen in het onderwijs, omdat ze niet weten hoe ze moeten leren en plannen (en alles wat daarbij komt kijken). 

Met als gevolg: stress, ruzie thuis en steeds minder motivatie voor school.

Zonde, vind ik. En ook helemaal niet nodig. Wanneer deze leerlingen weten hoe ze kunnen leren en plannen op de manier die bij ze past, ze leren om zelf keuzes te maken en om zelf de verantwoordelijkheid te nemen, dan neemt de motivatie in leren weer toe. Waardoor ze (weer) kunnen presteren naar hun kunnen.

Kathleen Kennedie
(docent MBO)

"Wat een super fijne lessen.
Ik geef ze aan eerstejaars niveau 2 studenten MBO..
Plannen en organiseren is bijna bij alle studenten een probleem. Heerlijk om de lessen te geven.
Ik ben er blij mee en de studenten vinden het leuk!!"

Esther - Praktijk Abracadabra
(SLiM trainer)

"Wat ik de afgelopen jaren vaak merkte bij de huiswerkbegeleiding was dat ik de leerlingen aan de hand nam en ze nauwelijks vooruit kwamen zodra ik ze losliet. Dat moest dus anders! Dankzij dit (online) programma leren scholieren door middel van opdrachten hoe het beter, slimmer en vooral makkelijker kan! Ze ontdekken dat ze door te plannen zelfs tijd overhouden en dat vinden ze heel fijn! Daarnaast gaan ze betere cijfers halen en dat is goed voor de motivatie. Uiteraard laat ik ze gedurende deze drie maanden niet los (en daarna ook nog niet hoor, tenminste als ze hier in de begeleiding zitten), ik coach ze en leer ze zelf doelen stellen. Wist je dat het ze een enorme kick geeft wanneer ze die doelen behalen?"

Esther- Het Leerpunt Remedial Teaching en Coaching
(SLiM trainer)

"SLiM leren leren & plannen is een mooi programma om middelbare scholieren te leren om handiger te studeren met meer resultaat."

Adelien Bergman - Praktijk voor beter leren

Hierbij wil ik je hartelijk bedanken voor de 5 lessen. Ze gaven me een duidelijk beeld van je online-programma. Het ziet er goed gestructureerd en overzichtelijk uit en de onderwerpen, die per les aan bod komen, zijn ook aansprekend en helpend voor de doelgroep. Mooi! 

Het online programma SLiM leren leren & plannen ondersteunt jou daarbij op 3 manieren:

Programma/methode als leidraad.


Het online programma SLiM leren leren & plannen is een mooie leidraad voor je leerlingen en voor jou als begeleider.
Het programma is heel goed aan te vullen met alle kennis en ervaring die je al hebt. 

De kracht van coaching


Het online programma SLiM leren leren & plannen wordt nog veel krachtiger met coaching van jou als begeleider. In het online programma staan veel uitlegfilmpjes, waardoor jij tijdens je begeleiding meer tijd kunt besteden aan het coachen. 

Herhaling


Het kost tijd om vaardigheden als plannen en leren te leren. Daar is veel herhaling voor nodig. Leerlingen die met het online programma werken, kunnen herhalen waar en wanneer ze maar willen.

Spreekt dit jou aan? Ga dan nu aan de slag met 5 lessen uit het online programma SLiM leren leren & plannen. Zodat je de kracht van het online programma kunt ervaren.

Voor €37,- kun je deze 5 lessen een jaar lang gebruiken bij de begeleiding van jouw leerlingen. Na betaling ontvang je een mail om inloggegevens aan te maken, zodat je meteen met de lessen aan de slag kunt.

Inhoud van deze 5 lessen:

  • Beginsituatie en huiswerkplek
  • Mindset
  • Doelen stellen
  • Lange termijnplanning
  • Weekplanning en dagplanning

Deze 5 lessen komen allemaal uit de eerste 3 weken van het online programma SLiM leren leren & plannen.

>