Gesprekken met meer resultaat.


Bereik meer op een manier die jou minder energie kost.

Checklist motivatie-

gesprek

Download de checklist gratis.

Tof dat je via de mail van Annemieke van Mijn Superkracht op deze pagina terecht bent gekomen. En nog veel toffer dat nieuwsgierig bent naar hoe je leerlingen hun eigen motivatie kunt laten vinden door met ze in gesprek te gaan. 
Ik geloof erin, dat goede gesprekken met je leerlingen in combinatie met inhoudelijk goede begeleiding, zorgen voor het beste resultaat voor jouw leerlingen.

Het resultaat van deze checklist:

Meer eigenaarschap en verantwoordelijkheid

Vergroot eigenaarschap en de verantwoordelijkheid van je leerlingen door het inzetten van verschillende gesprekstechnieken.

Verandering in gang zetten

Vergroot in je gesprekken de motivatie van de leerling om zelf te willen veranderen. En zich hier zelf voor in te willenz etten. 

Leidraad voor het voeren van een gesprek

Gebruik de checklist om jezelf scherp te houden en te verbeteren en zo nog meer resultaat te behalen met jouw gesprekken.

Gesprekken met leerling

In je werk als Remedial Teacher zijn gesprekken met jouw leerlingen een belangrijk onderdeel.
In een groot aantal van deze gesprekken gaat het over verandering van gedrag.

Hierbij kun je denken aan: oefenen voor lezen/rekenen, actiever meedoen in de klas, huiswerk maken, planning uitvoeren, op tijd komen.... enz.

Deze checklist helpt je om de motivatie van je leerlingen te vergroten, zodat ze ook daadwerkelijk willen veranderen en hier zelf mee aan de slag gaan. 


Zo kun je meer bereiken met jouw leerlingen op een manier die jou minder energie kost!

Vul hierboven je naam en e-mailadres is en je ​ontvangt een mail met de checklist.
Daarna ontvang je ​ongeveer 1 keer per week een mail met inspiratie en praktische tips om jouw leerlingen nog beter te kunnen begeleiden.
Je kunt je elk moment, met 1 klik, weer uitschrijven voor deze mails. Ik ga goed met je gegevens om: zie privacyverklaring.

>