General
Text

Samen aan de slag?

Lesson 6

Top, dat jij hier terecht bent gekomen! Dat betekent dat jij serieus werk wilt maken van dat wat je in het boek hebt gelezen. Mogelijk heb je al wat dingen kunnen uitproberen bij de begeleiding van je leerlingen.

Wat ik altijd zo jammer vind, is dat ik na het lezen van een boek het voornemen heb om er ook echt mee aan de slag te gaan. Soms lukt dat in het begin nog wel, maar na een poosje stopt het weer. Er komen andere dingen tussen of ik denk er niet meer aan. Terwijl ik weet dat het me wel kan helpen.

Grote kans dat dit ook zo werkt voor jou. Het zou eeuwig zonde zijn, dat jij wel geïnspireerd geraakt bent door het boek, maar er door de waan van de dag niet mee aan de slag kunt gaan. Wat enorm helpt is om er samen mee aan de slag te gaan.

Daarvoor zijn er de volgende mogelijkheden:

SLiM trainer worden:

Als SLiM trainer zet je de online programma's in bij de begeleiding van jouw leerlingen, waardoor je alles wat je in het boek gelezen hebt eenvoudig kunt toepassen én dat je meer tijd over hebt voor het coachen van je leerlingen.

  • Leer jouw leerlingen effectief leren met 'SLiM leren leren & plannen'
  • Bereid leerlingen in groep 8 voor op de brugklas met 'SLiM naar de brugklas'
  • Verbeter de concentratie van je leerlingen met 'Concentreren kun je leren'

>> lees meer!

Training Motiverende gespreksvoering:

Leer motiverende gesprekken voeren met je leerlingen. Gesprekken die het verschil maken. Hiermee zet je de leerling zelf aan tot denken. De leerling wordt eigenaar van het eigen leerproces. De leerling wil zelf, er ontstaat gedragsverandering waardoor je veel meer resultaat kunt behalen met jouw leerlingen.

Motiverende gesprekken voeren leren je niet door er over te lezen. Dit leer je door veel te oefenen en feedback te krijgen van anderen. 

>> lees meer!

Kennismakingsgesprek:

Heb je vragen of twijfel je of het werken met de online programma's of de training Motiverende gespreksvoering wat voor jou is?

Ik denk graag met je mee tijdens een kennismakingsgesprek. Dit gesprek is gratis en vrijblijvend. Ik zal het ook zeker zeggen als ik denk dat het niks voor je is.

Het enige wat dit gesprek je kost is een half uur van je tijd. Daarvoor krijg je een leuk gesprek terug, waarin je sowieso inzichten zult krijgen die je verder helpen.

>> maak een afspraak!

Pen
>