Gratis Adviesgesprek

Jij begeleidt met veel plezier de leerlingen in jouw praktijk en/of school. Je bent, net als mij, altijd op zoek naar manieren om dit nog beter te doen.

Bij het begeleiden van je leerlingen loop je tegen verschillende uitdagingen aan:

  • Leerlingen die niet gemotiveerd zijn;
  • Leerlingen die niet weten hoe ze moeten leren leren en plannen;
  • Gesprekken waarbij jij vooral hard aan het werk bent en de leerling een passieve houding heeft;
  • Leerlingen die elke 10 seconden afgeleid zijn;
  • Te weinig tijd om al je leerlingen de aandacht te geven die ze verdienen;
  • Je bent veel tijd kwijt aan steeds hetzelfde uitleggen (bijvoorbeeld hoe maak je een planning), tijd die je liever zou besteden aan het coachen van je leerlingen.

Jij hoeft het wiel hiervoor niet opnieuw uit te vinden. In mijn trainingen, boek en online programma's deel ik met jou hoe je in minder tijd en met meer resultaat en plezier jouw leerlingen kunt begeleiden.

Welke manier voor jou werkt en wat jouw begeleiding zou kunnen verbeteren bespreek ik graag tijdens een gesprek met je. Ik kijk met je mee naar hoe jij op korte en lange termijn verbeteringen aan kunt brengen. 

Het enige wat je hoeft te doen is een afspraak in te plannen in mijn agenda. Het gesprek kost je een half uurtje van je tijd. Als ik tijdens het gesprek merk dat ik je kan helpen, dan doe ik je hiervoor een voorstel. Zo niet, dan zal ik dat ook zeggen. Ik denk dan uiteraard wel met je mee. Hoe dan ook, krijg je altijd tips waar je wat aan hebt. Je hebt dus altijd wat aan het gesprek.

Na het maken van de afspraak krijg je de bevestiging en een aantal vragen in de mail, wil je deze van te voren invullen? Dan kan ik me goed voorbereiden op het gesprek.

Ik kijk er naar uit je te spreken!

Pauline

maak direct een afspraak


Je kunt hieronder direct een afspraak inplannen in mijn agenda. De bevestiging ontvang je in de mail.

Want to learn more?

Check out these articles below

>