6 strategieën om met meer resultaat en plezier jouw leerlingen te begeleiden bij het leren en plannen

Er staat op dit moment geen nieuwe zoom-meeting gepland. Wel kun je een video bekijken met daarin de 6 strategieën. Na het inschrijven ontvang je een mail met de link naar de video.


In deze  gratis zoom meeting hoor je 6 strategieën om met de inzet van het SLiM online programma de begeleiding van jouw leerlingen bij het leren en plannen te verbeteren en makkelijker te maken.

Er is plek voor maximaal 20 deelnemers. 

what you get

Dit is wat we gaan doen:

Begeleid jij in jouw praktijk of klas VO leerlingen bij het leren en plannen?
Ben jij benieuwd hoe jij deze begeleiding beter, leuker, slimmer en makkelijker kunt maken?

In deze zoom meeting vertel ik over 6 strategieën waarmee jij dit kunt doen. 

6 strategieën

Leer hoe je door de inzet het online programma meer resultaat kunt behalen met jouw leerlingen. Zodat het zowel voor jou als je leerling leuker en makkelijker is.

Mogelijkheden

Ontdek de mogelijkheden voor het inzetten van de online programma's in jouw praktijk.
Zowel online als offline is er heel veel mogelijk. Jij kunt het inzetten op de manier die bij jou en je leerlingen past.

Inkijkje

Tijdens de zoom meeting krijg je een inkijkje in het online programma SLiM leren leren & plannen.

Dit zeggen professionals die al met de online programma's werken:

Format dat je op eigen wijze invulling kan geven. Dat werkt!

Pauline is allereerst een leuk mens, die zelf heeft ervaren wat het is om een praktijk op te zetten, daar met humor maar zeker ook goed onderbouwd over kan vertellen en kan begeleiden en ondersteunen. Wat mij in deze manier van werken aantrekt is dat ze haar ervaringen deelt, haar online programma deelt maar niet als dit is de enige juiste methode.
Het is een format dat je op je eigen wijze invulling kunt geven! 
En dat werkt!


Anita Janssen

JaRT

Meer rust en ik kan mijn leerlingen nog beter helpen.

Pauline weet waar ze het over heeft. Geen poespas, geen grootspraak maar ze denkt écht met je mee. Ze kan zich goed in jouw situatie verplaatsen en leid je dan naar je eigen nieuwe ideeën. Pauline is spontaan, eerlijk en geeft je het gevoel dat je het zelf kunt. Sinds ik de trainersopleiding heb gevolgd heb ik al heel wat aanpassingen in mijn bedrijf gedaan die me veel meer rust geven en ervoor zorgen dat pubers met problemen met leren en plannen nóg beter kan helpen.


Yvonne Aarts

Leerpunt Oss

Ik haal nu zoveel meer uit mijn onderwijspraktijk.

Behalve de training voor leerlingen kreeg ik zoveel meer. Inzicht in mijn praktijk, tips, webinars, ontmoetingen met mede-SLiM-trainers. Pauline is enthousiast en weet veel over het hebben van een eigen onderwijspraktijk. Haar ervaring neemt ze mee in de training voor leerlingen, maar ook naar haar trainers, zodat niet alleen haar eigen leerlingen, maar ook die van ons de beste begeleiding krijgen op het gebied van leren leren & plannen.
 Ik haal nu zo veel meer uit mijn onderwijspraktijk door Pauline.


Marije Turel

Tureluurs Educatie

Over Pauline

Tijdens het begeleiden van leerlingen in mijn onderwijspraktijk, merkte ik dat het heel belangrijk is dat de leerling de manier van leren/plannen/concentreren ontdekt die bij hem/haar past. Zodat ze het ook echt in hun dagelijks leven toe gaan passen.
Daarnaast vond ik het zonde van mijn tijd om steeds hetzelfde uit te leggen (bijvoorbeeld hoe maak je een planning), die tijd besteedde ik liever aan het coachen van de leerling.
En ik merkte dat het heel belangrijk is dat een programma aansluit bij de belevingswereld van de leerlingen en dat deze vooral praktisch en direct toepasbaar moet zijn... anders doen ze het namelijk niet...
Een programma wat hierbij paste, bestond niet, daarom ontwikkelde ik het online programma SLiM leren leren & plannen. Inmiddels zijn daar de programma SLiM naar de brugklas en Concentreren kun je leren! bijgekomen.


De online programma's hebben de begeleiding van mijn leerlingen beter, makkelijker en leuker gemaakt. Ik vind het geweldig dat andere professionals die met de programma's werken dit ook zo ervaren.


In deze zoom meeting vertel ik jou graag over de mogelijkheden.

Dit is wat eerdere deelnemers over deze zoom-meeting zeggen (screen shot uit chat):

>