Gratis online training!
Zo leer je tieners in 7 stappen écht leren leren & plannen.
Voor onderwijsprofessionals met een eigen praktijk.
Meld je aan voor de gratis online training en ik vertel je wat deze 7 stappen zijn.

"Bedankt voor de webinar. Duidelijk, gestructureerd verhaal."


"Het was erg informatief, hartelijk dank voor je vrijgevigheid in het delen van informatie."


" Interessant en praktisch webinar, Pauline! Ik zie nu ook duidelijk de link met SLiM."

De 7 stappen waarmee tieners écht
leren leren & plannen.

Ben jij je eigen praktijk begonnen omdat je graag leerlingen écht verder wilt helpen? Om ze die aandacht te kunnen geven waar op school geen tijd voor is? Om ze te kunnen helpen op jouw manier?

Om zo te kunnen doen wat jij het allerleukst vindt?


Maar is dat soms een uitdaging voor je? Is het een uitdaging voor je om nieuwe leerlingen te krijgen?

Vind je het ondernemen dat er bij hoort een uitdaging? Ben je zoekend naar manieren om jouw leerlingen écht het leren en plannen bij te brengen, zodat ze hier levenslang profijt van hebben? 


Pauline Jonker

Maak mij wat wijs!

"Ik weet precies hoe dat is. 6 jaar geleden begon ik mijn eigen onderwijspraktijk. Vol enthousiasme en ja, als ik er nu op terug kijk, ook naïviteit. De eerste 3 jaar heb ik me vooral gericht op het opdoen van vakkennis. Na die 3 jaar had ik mijn Master SEN op zak en was ik klaar om meer leerlingen te gaan begeleiden.
Maar.... die kwamen niet zomaar.

De volgende uitdaging. Hoe krijg ik meer leerlingen? Hoe zorg ik ervoor dat ik een goedlopende onderwijspraktijk krijg?

Ik heb me gestort op het leren ondernemen. Inmiddels is het weer 3 jaar later en heb ik een goedlopende praktijk. Ik heb mijn baan in het onderwijs op kunnen zeggen en kan me nu volledig op mijn praktijk richten. Ik huur een mooie ruimte, hoef het niet meer allemaal alleen te doen en kan mezelf een mooi salaris uitbetalen. 


Een héél belangrijk onderdeel van een goedlopende praktijk is het behalen van goede resultaten met je leerlingen. Kinderen echt verder helpen is de reden waarom ik dit werk ben gaan doen en waar ik mijn voldoening uit haal. Inmiddels heeft mijn online programma SLiM leren leren & plannen in combinatie met de manier waarop ik mijn leerlingen begeleid zich bewezen. En werken er meerdere SLiM trainers met succes en plezier met dezelfde methode.

Wil jij dit ook leren?


De afgelopen jaren heb ik veel uitdagingen en hindernissen gehad. Ik ben keihard tegen dingen aangelopen. Heb vaak dingen gedaan die ik echt eng vind. Heb ik veel dingen gedaan die ik beter anders had kunnen doen.
Zowel het opzetten van een praktijk als het vinden van een manier om mijn leerlingen echt goed te kunnen begeleiden is een zoektocht geweest.
Maar juist die zoektocht heeft ervoor gezorgd dat ik sta waar ik nu sta en dat ik jou vanuit mijn ervaringen verder kan helpen.


In deze gratis online training deel ik dit met je. Ik deel de 7 stappen waarmee jij jouw leerlingen écht kunt leren leren & plannen en ik vertel je hoe je dit kunt inzetten om jouw praktijk succesvol(ler) te maken. Zodat jij je de zoektocht kunt besparen en in één keer kunt gaan voor een succesvolle praktijk waarin je heel veel leerlingen kunt gaan helpen om het beste uit zichzelf te halen.


Tijdens deze gratis online training leer je het volgende:


7 stappen om jouw leerlingen echt te leren leren & plannen; welke stappen dit zijn en waarom ze zo belangrijk zijn.


Hoe je deze stappen in kunt zetten om jouw praktijk succesvol(ler) te maken.


Kortom: ben jij klaar voor die succesvolle praktijk waarbij je jouw leerlingen echt leert leren en plannen?
Zorg dan dat je erbij bent! 

© 2019 Pauline Jonker - Maak mij wat wijs!


>