Ik was die middelbare scholier die niet wist hoe ik moest leren en plannen. Dit zorgde voor veel stress, onvoldoendes, onrust en deed mijn zelfvertrouwen geen goed.

Ook nu zijn er veel middelbare scholieren die niet weten hoe ze moeten leren en plannen. Dit is een groot probleem! Gelukkig zijn er steeds meer onderwijsprofessionals die zich actief inzetten om leerlingen hierbij te begeleiden.

De focus ligt in mijn trainingen en programma's altijd op het leveren van kwaliteit.
Je kunt deze kwaliteit alleen leveren wanneer je in gesprek gaat met kinderen, écht naar ze luistert en ze zelf laat nadenken.

Hiervoor zet ik Motiverende Gespreksvoering in bij mijn leerlingen en ik merk steeds weer hoe goed dit werkt.

Ik vind het dan ook geweldig om hierin training te geven aan onderwijsprofessionals en we zo samen zoveel mogelijk jongeren stimuleren het beste uit zichzelf te halen.

Pauline in een paar woorden:

Dit zeggen anderen over mij (en ik ben het ermee eens..):

Eerlijk, betrouwbaar, nuchter, open, weet waar ze over praat, denkt echt met je mee, praktisch en enthousiast.

Ik ben niet van de poespas en het zweverige. Gewoon doen, lekker praktisch aan het werk. En hier mag bij gelachen worden!

Even terug in de tijd:

Na het behalen van mijn Pabo diploma heb ik 2,5 jaar in het Speciaal Basis Onderwijs en Voortgezet Speciaal onderwijs gewerkt. Vanaf 2009 tot 2017 heb ik op een basisschool gewerkt. Altijd in de bovenbouw en het liefst voor groep 8.

Tussen 2013 en 2015 heb ik de Master SEN (Remedial Teacher) gedaan. Tijdens deze opleiding is mijn interesse in het online werken, leren leren, plannen en motiveren ontstaan. Daar is de basis gelegd voor wat ik nu doe.

In 2012 ben ik begonnen met Maak mij wat wijs!

Sindsdien is er veel gebeurd en heb ik veel geleerd. Ik heb veel korte en langere opleidingen gedaan. Gericht op het begeleiden van leerlingen, maar ook gericht op ondernemen. 

In 2016 is de eerste leerling gaan werken met het online programma SLiM leren leren & plannen. Sindsdien hebben er 250+ leerlingen met plezier en succes met dit programma gewerkt.

In 2017 is de eerste ronde van de trainersopleiding SLiM huiswerk gestart. Met nu ruim 20 SLiM trainers. Ook ben ik in 2017 gestart met mijn eigen praktijk voor huiswerkbegeleiding.

In 2019 zijn hier de trainingen in Motiverende Gespreksvoering bij gekomen. Doe ik zowel in mijn eigen praktijk als op scholen/congressen enz. geef.

In 2020 stopte ik met de huiswerkbegeleiding om me volledig te kunnen richten op het geven van trainingen aan onderwijsprofessionals. Ik geef trainingen op het gebied van Motiverende gespreksvoering, leren leren & plannen en concentratie.
Ook kwam in 2020 mijn boek: Motiveer en leer! uit.

Hier krijg ik een glimlach van:

  • Man Tim en zoons Wout van 9 en Niek van 7
  • Groei (zowel zakelijk als persoonlijk)
  • Zon en zee
  • Tennis
  • Zeilen
  • Lekker eten (liefst op een terrasje in de zon)
  • Skiën
  • Popcorn
  • Lezen
  • Uitslapen

Houden we contact? Je kunt me hier vinden:

>