Over Pauline

Pauline Jonker

Ik was die middelbare scholier die niet wist hoe ik moest leren en plannen. Dit zorgde voor veel stress, onvoldoendes, onrust en deed mijn zelfvertrouwen geen goed.

Ook nu zijn er veel middelbare scholieren die niet weten hoe ze moeten leren en plannen. Dit is een groot probleem! Gelukkig zijn er huiswerkinstituten en onderwijspraktijken die deze leerlingen helpen.

Ik bied deze huiswerkinstituten/onderwijspraktijken complete programma’s die het mogelijk maken kwaliteit te leveren, efficiënter te werken en door te groeien.

Zodat zij (en zeker ook al hun leerlingen) kunnen groeien met een glimlach.

Pauline in een paar woorden:

Dit zeggen anderen over mij (en ik ben het ermee eens..):

Eerlijk, betrouwbaar, nuchter, open, weet waar ze over praat, denkt echt met je mee, praktisch en enthousiast.

Ik ben niet van de poespas en het zweverige. Gewoon doen, lekker praktisch aan het werk. En hier mag bij gelachen worden!

Even terug in de tijd:

Na het behalen van mijn Pabo diploma heb ik 2,5 jaar in het Speciaal Basis Onderwijs en Voortgezet Speciaal onderwijs gewerkt. Vanaf 2009 tot 2017 heb ik op een basisschool gewerkt. Altijd in de bovenbouw en het liefst voor groep 8.

Tussen 2013 en 2015 heb ik de Master SEN (Remedial Teacher) gedaan. Tijdens deze opleiding is mijn interesse in het online werken, leren leren, plannen en motiveren ontstaan. Daar is de basis gelegd voor wat ik nu doe.

In 2012 ben ik begonnen met Maak mij wat wijs!

Sindsdien is er veel gebeurd en heb ik veel geleerd. Ik heb veel korte en langere opleidingen gedaan. Gericht op het begeleiden van leerlingen, maar ook gericht op ondernemen. Op dit moment ben ik bezig met de train-de-trainer motiverende gespreksvoering.

In 2016 is de eerste leerling gaan werken met het online programma SLiM leren leren & plannen. Sindsdien hebben er 150+ leerlingen met plezier en succes met dit programma gewerkt.

In 2017 is de eerste ronde van de trainersopleiding SLiM huiswerk gestart. Met nu 15 SLiM trainers.Ook ben ik in 2017 gestart met mijn eigen praktijk voor huiswerkbegeleiding.

September 2019 is de trainersopleiding 2.0 gelanceerd. Voor huiswerkbegeleidingen/onderwijspraktijken met een volle agenda. Zij zijn de opstartfase voorbij en merken dat er bij deze nieuwe fase ook weer nieuwe uitdagingen horen.

Hier krijg ik een glimlach van:

  • Man Tim en zoons Wout van 7 en Niek van 5
  • Groei (zowel zakelijk als persoonlijk)
  • Zon en zee
  • Tennis
  • Zeilen
  • Lekker eten (liefst op een terrasje in de zon)
  • Skiën
  • Popcorn
  • Lezen
  • Uitslapen

Houden we contact? Je kunt me hier vinden:

>