Het doel van SLiM is dat alle middelbare scholieren in Nederlands kunnen leren en plannen op de manier die bij ze past, waardoor ze de resultaten behalen die bij hun mogelijkheden en motivatie hebben om te leren.
SLiM staat voor Snel, Leuk & Makkelijk.

Ga meteen naar:
SLiM huiswerkplanner voor professionals.
SLiM trainers
5 lessen SLiM leren leren & plannen
Online programma SLiM leren leren & plannen
Online programma SLiM naar de brugklas

SLiM huiswerkplanner voor professionals - gratis!

Leer je leerlingen stap voor stap SLiM plannen. Met uitlegfilmpjes voor je leerlingen. Complete huiswerkplanner met lange termijnplanning, weekplanning en dagplanning.
Al door meer dan 2500+ leerlingen met succes gebruikt.

SLiM trainers

De SLiM trainers werken met de online programma's SLiM leren leren & plannen en SLiM naar de brugklas. Deze trainers hebben allemaal de trainersopleiding SLiM gevolgd.

De online programma's zijn de basis van de begeleiding. Deze begeleiding is zowel online, offline, individueel als in een groep te volgen. Ook wordt er bij huiswerkbegeleiding gebruik gemaakt van het programma. Bekijk voor de mogelijkheden de websites van de trainers.

5 lessen SLiM leren leren & plannen

Leerlingen ├ęcht leren leren & plannen op de manier die bij ze past? Vraag dan nu 5 lessen uit het online programma SLiM leren leren & plannen aan en ervaar hoe je hiermee nog betere resultaten kunt behalen met jouw leerlingen.
De volgende onderwerpen komen in de 5 lessen aan bod: beginsituatie in kaart brengen, doelen stellen, plannen, huiswerkplek, mindset.

Online programma SLiM leren leren & plannen

3 maanden programma voor middelbare scholieren om te leren plannen & leren op de manier die bij ze past.
Voor betere resultaten, meer zelfvertrouwen en motivatie & minder stress in huis.
Klik op lees meer voor de inhoud van deze methode.

SLiM naar de brugklas

Online programma van 6 lessen waarin leerlingen uit groep 8 voorbereid worden op de overgang van de basisschool naar de middelbare school.
Waardoor ze met zelfvertrouwen een vliegende start kunnen maken in de brugklas.
>