Trainersopleiding SLiM 

Droom jij van een goedlopende (onderwijs)praktijk waarin jij jouw leerlingen de beste begeleiding biedt bij het leren en plannen?


huiswerk

Is het tijd om te stoppen met dromen en tijd om te gaan doen?
Maar....
Is dit herkenbaar?

 • Je hoort van zoveel dat kinderen op school vastlopen omdat ze niet weten hoe te leren en plannen. Je wilt deze kinderen graag helpen, maar hoe doe je dit op de beste manier zodat dit bij jou en jouw praktijk past.
 • check
  De resultaten die jij met je leerlingen behaald zijn ‘best goed’. Dit is voor jou niet goed genoeg. Jij gaat alleen voor de beste resultaten met jouw leerlingen. Maar hoe?
 • check
  Je ziet zoveel anderen die ook leerlingen begeleiden bij het leren en plannen, je vraagt je af hoe jij je kunt onderscheiden.
 • check
  Je besteedt tijdens je begeleiding graag de meeste tijd aan coaching, maar door alle uitleg (bijvoorbeeld hoe een planning of samenvatting te maken), heb je hier niet genoeg tijd voor.
 • check
  Je bent veel tijd kwijt doordat je steeds hetzelfde vertelt. Uitleggen hoe je een planning maakt bijvoorbeeld.
 • check
  Je weet dat je leerlingen veel meer resultaat zouden kunnen behalen wanneer ze meer herhaling krijgen. Je weet alleen niet hoe je dit kunt regelen.
 • check
  Je hebt een hoop kennis en je kijkt naar wat er bij een leerling past. Dit kost wel veel tijd. Een leidraad hierbij zou fijn zijn.
 • check
  Je zou zo graag echt willen leven van het werken in je praktijk, maar je weet niet hoe je dat voor elkaar kunt krijgen zonder hier heel veel meer voor te moeten werken.

Dat kan anders.
Nee, dat moet anders!

Als je zo door blijft gaan, zet je nooit die succesvolle praktijk neer waar jij van droomt. Waarin je leerlingen écht helpt bij het leren en plannen, met een langdurig resultaat.

Klinkt best hard hè?!

Maar als je blijft doen wat je altijd doet, zul je krijgen wat je altijd al kreeg.

Daarom is het tijd om te gaan kijken naar hoe het anders kan!

Wat nou als...

 • De basis van jouw begeleiding het online programma SLiM leren leren & plannen is. Een online programma waarmee middelbare scholieren in 3 maanden leren leren & plannen op de manier die bij ze past.
 • check
  Ze hierdoor herhaling kunnen krijgen op het moment dat ze nodig hebben.
 • check
  Jij hierdoor minder vaak hetzelfde hoeft te vertellen, wat jou heel veel tijd bespaart.
 • check
  Er hierdoor tijdens de begeleiding veel meer tijd over blijft om jouw leerlingen te coachen.
 • check
  Je leerlingen hierdoor écht leren leren en plannen en ze dit hun hele leven kunnen toepassen.
 • check
  Je hierdoor het beste resultaat met jouw leerlingen kunt behalen.
 • check
  Het hierdoor makkelijker wordt om nieuwe leerlingen te krijgen.
 • check
  Jij het programma kunt gebruiken op de manier die bij jou en jouw praktijk past (groepstraining, individuele begeleiding, huiswerkbegeleiding of …).
 • check
  Je je daarmee kunt onderscheiden van anderen.
 • check
  Je niet meer alles alleen hoeft uit te zoeken, maar het samen kunt doen.
 • check
  Je beloond wordt voor je werk met een mooi inkomen.

Dit leer je tijdens de Trainersopleiding SLiM
Snel, Leuk & Makkelijk leerlingen online begeleiden

bij het leren leren & plannen

Pauline Jonker

Graag stel ik me even aan je voor. Mijn naam is Pauline Jonker van Maak mij wat wijs!
De afgelopen jaren heb ik met dezelfde dingen geworsteld als jij. Te weinig leerlingen, te weinig inkomen uit mijn praktijk,  vaak hetzelfde vertellen aan mijn leerlingen, wat me heel veel tijd kostte.
Kortom: ik werkte heel hard, voor te weinig geld (waardoor ik ook nog 2 dagen voor de klas stond) en dit ging ten koste van de tijd met mijn gezin.

Om dat te kunnen veranderen heb ik online programma's gemaakt en veel trainingen gevolgd op het gebied van ondernemen.
Met als resultaat dat ik mijn baan in het onderwijs op heb kunnen zeggen, ik nu een goedlopende huiswerkbegeleiding heb en ik meer tijd over heb voor mijn gezin.

Ik gun jou ook die goedlopende praktijk waarin je veel leerlingen kunt helpen. Daarom deel ik graag mijn kennis en ervaring met jou tijdens de Trainersopleiding SLiM.

Ben jij er klaar voor?

Word dan SLiM trainer.

Als SLiM trainer werk je met het online programma SLiM leren leren & plannen. Dit is de basis van jouw begeleiding. Tijdens de trainersopleiding zet jij hiermee een perfect passend aanbod neer. Hiermee kun jij je onderscheiden. Samen met de goede resultaten die jij met jouw leerlingen behaalt, zorgt dit voor groei van jouw praktijk.

Kortom: Jouw leerlingen SLiM in leren & plannen, jij in ondernemen.

De belangrijkste punten van de trainersopleiding SLiM:

 • Je kunt het online programma zo in jouw praktijk inzetten dat je hiermee het beste resultaat behaalt met jouw leerlingen.
 • check
  Je ontwikkelt een perfect aanbod voor jouw ideale klant. Waardoor je alleen nog maar werkt met mensen die heel goed bij jouw praktijk passen.
 • check
  Met jouw coaching weet je (bijna) alle leerlingen te motiveren en in actie te krijgen.
 • check
  Je bouwt stap voor stap aan jouw droompraktijk. Je krijgt hierbij hulp van mij en de andere SLiM trainers, zodat je de stappen ook echt gaat zetten.

De trainersopleiding is zo krachtig door een combinatie van:

 • Individuele coaching. Samen kijken we naar hoe jij dit programma in jouw praktijk in kunt zetten. Tijdens de individuele coaching help ik je met al je vragen over het begeleiden van je leerlingen én het hebben van een eigen praktijk.
 • check
  Community. Omdat het samen veel leuker is en ook veel beter gaat dan alleen!
 • check
  Online leeromgeving voor trainers. Met alle informatie die nodig is om het online programma succesvol te gebruiken in jouw praktijk, how-to-video’s, handige documenten en waardevolle webinars met gastsprekers.
 • Online programma's SLiM leren leren & plannen en SLiM naar de brugklas.

Dit zeggen SLiM trainers over de trainersopleiding:

De trainersopleiding SLiduurt een jaar en bestaat uit:

VIP ochtend van 3 uur (online of bij mij in de praktijk)
Na deze ochtend weet jij hoe het online programma in jouw praktijk in kunt zetten én heb je een actieplan voor de komende maanden om stap voor stap jouw droompraktijk te realiseren.

2 x 1 uur online 1-op-1 coaching
In te zetten op het moment dat jij vragen hebt of ergens tegenaan loopt, zodat je snel weer verder kunt!

20 licenties voor het online programma SLiM leren leren & plannen voor middelbare scholieren
Zodat jij 20 van jouw leerlingen met het online programma kunt laten werken.

20 licenties voor het online prorgamma SLiM naar de brugklas voor leerlingen in groep 8
Zodat jij 20 leerlingen die in groep 8 zitten kunt begeleiden bij de overstap naar de middelbare school.

Leeromgeving speciaal voor SLiM trainers
In de leeromgeving vind je heel veel handige documenten, how to video's en inspirerende webinars.
Bijvoorbeeld: uitgewerkte groepstrainingen en lessen om aan groep 8 te geven en de e-mails bijbehorend bij het programma voor ouders en leerlingen.
In de video's leg ik je bijvoorbeeld uit hoe je met Skype kunt werken, hoe e-mailmarketing werkt, hoe je een afsprakensysteem voor je agenda inzet. Deze filmpjes worden aangevuld aan de hand van de vragen van de trainers.
Minimaal 2 keer per jaar is er een webinar met inspirerende experts. Deze kun je terug kijken in de leeromgeving.

Live dag met alle SLiM trainers
Jaarlijkse dag waarbij we met alle trainers bij elkaar komen. Om uit te wisselen, elkaar ook live te leren kennen en om nog meer kennis op te doen op het gebied van leren, plannen, motivatie en het hebben van een eigen praktijk.

Een besloten Facebookgroep voor de SLiM trainers
Voor het stellen van al je vragen, het delen van tips, uitwisselen van ideeën enz.

Elke 6 weken een online werkochtend
Iedere 6 weken is er voor alle trainers een online werkochtend. Tijdens deze ochtenden werken we samen aan onze praktijk. Je bent thuis aan het werk en we komen tijdens deze ochtend regelmatig even online samen om vragen te bespreken. Tijdens deze ochtenden is er de mogelijkheid voor individuele coaching over je praktijk of het begeleiden van je leerlingen.

Logo - jouw logo gecombineerd met het SLiM logo

Vermelding op de website​ van Maak mij wat wijs!

Ben jij klaar voor die goedlopende praktijk, waarin jij jouw leerlingen leert leren en plannen op de manier die bij ze past?

Brigitte Muller & Anne-Marie Bosman

"We zijn erg blij dat we de stap hebben genomen.
De investering meer dan waard!"


Na een dag ‘Werken aan je praktijk’ waren we zo enthousiast dat we ons hebben aangemeld voor de trainersopleiding SLiM leren leren & plannen. Dit betekende nog  twee keer vanuit het Zeeuwse naar Ermelo afreizen…. Iedere keer bijna drie uur rijden voor het volgen van een training zegt eigenlijk al genoeg over de kwaliteit .

De trainersopleiding SLiM leren leren & plannen is meer dan alleen een opleiding om SLiM trainer te worden. Naast een duidelijke uitleg van het online SLiM programma is er ook aandacht voor veel aspecten van het ondernemerschap. Denk hierbij aan: voor jezelf duidelijk krijgen hoe je ideale klant eruit ziet, hoe zet je jezelf in de markt, doelen stellen voor je bedrijf, waarom is dit belangrijk, etc. Na iedere dag ga je vol nieuwe ideeën en energie naar huis. Klaar om aan de slag te gaan!

En mocht je nog vragen hebben - die er natuurlijk altijd komen als je met het geleerde aan de slag gaat - is Pauline ook op een later moment te raadplegen. Met haar praktische antwoorden kun je direct weer verder. Bij de trainersopleiding zit overigens ook nog kosteloos een aantal leuke webinairs. En Pauline zelf? Een no nonsens vrouw, met kennis van zaken die je uitdaagt het maximale uit jezelf (en je bedrijf) te halen! We zijn erg blij dat we de stap hebben genomen. De investering meer dan waard!"

Speciale bonussen wanneer je dit schooljaar start:

*Bonus 1.: start nu en je bent de rest van dit schooljaar + heel schooljaar 2019/2020 SLiM trainer.
* Bonus 2: Werk AAN je praktijkdag 
* Bonus 3: 5 daagse: Groeien met jouw onderwijspraktijk

Het voordeel van nog dit schooljaar starten:
= Je kunt dit schooljaar nog de scholing en voorbereiding doen, waardoor je er volgend jaar meteen mee kunt starten.
= Je kunt dit schooljaar nog leerlingen in groep 8 begeleiden met SLiM naar de brugklas.
= De mogelijkheid om meteen met een leerling te starten met SLiM leren leren & plannen.
= Een plan om het nieuwe schooljaar mee te starten.

Investering

De opleiding is 100% aftrekbaar van de belasting

 • VIP ochtend 1-op-1 van 3 uur
 • Online individuele coaching (2 x 1 uur)
 • Online leeromgeving speciaal voor trainers
 • Elke 6 weken een online werkochtend
 • Live dag met alle SLiM trainers
 • Facebookgroep
 • Logo (Jouw logo in combinatie met het SLiM logo)
 • Vermelding op website
 • Jaar lang gebruik van het online programma SLiM leren leren & plannen voor jou en 20 leerlingen à €4000,-
 • Jaar lang gebruik van het online programma SLiM naar de brugklas voor jou en 20 leerlingen à €2000,-

€ 1397,- (excl. BTW) 

De investering verdien je al terug met het begeleiden van 5 leerlingen! Én je hebt 40 licenties, moet je nagaan!

Aan inschrijving gaat een kennismakingsgesprek vooraf.
Dit kennismakingsgesprek is gratis en vrijblijvend.

Heb je nog vragen?
Mail dan naar pauline@maakmijwatwijs.nl dan neem ik contact met je op.

>