Trainingen Maak mij wat wijs!

Wil jij jouw leerlingen nog beter begeleiden bij het leren, plannen, concentreren en motivatie? Hieronder vind je met welke trainingen je dit kunt doen. Weet je niet welke je moet kiezen? Neem dan even contact met me op. Ik denk graag met je mee welke training voor jou het meest passend is.

Mail naar pauline@maakmijwatwijs.nl of vul het contactformulier in.

Training (online)

Training Motiverende Gespreksvoering

Haal het maximale uit je gesprekken met je leerlingen, door de eigen motivatie van je leerlingen te vergroten. Waardoor er gedragsverandering ontstaat en je veel meer resultaat kunt behalen met jouw leerlingen.

Training (online)

Training Concentratiecoach

Tijdens deze training leer je hoe je jouw leerlingen inzicht kunt geven in eigen gedrag en oplossingen, waardoor de leerlingen leren zich beter te concentreren en zich weer beter voelen over zichzelf.

Online programma + trainingsdag

SLiM leren leren & plannen

Leer jouw leerlingen leren leren & plannen op de manier die bij ze past, met behulp van het online programma SLiM leren leren & plannen. In te zetten op onderwijspraktijken en scholen.

Incompany (locatie of online)

Incompany trainingen

Praktische trainingen voor VO en MBO scholen op het gebied van Motiverende gespreksvoering, concentratie, leren en plannen.

>