Leerling aanmelden voor SLiM leren leren & plannen

Vul onderstaand formulier in om je aan te melden voor het online programma SLiM leren leren & plannen. Werk je met een SLiM trainer vul dan de naam van de onderwijspraktijk in. Werkt school met de programma's, vul dan de naam van de school in.  Na het invullen ontvang je een mail waarmee je je inloggegevens voor het online programma kunt bevestigen.


Leerling aanmelden voor SLiM naar de brugklas

Vul onderstaand formulier in om je aan te melden voor het online programma SLiM naar de brugklas. Werk je met een SLiM trainer vul dan de naam van de onderwijspraktijk in. Werkt school met de programma's, vul dan de naam van de school in.  Na het invullen ontvang je een mail waarmee je je inloggegevens voor het online programma kunt bevestigen.


Leerling aanmelden voor Concentreren kun je leren!

Vul onderstaand formulier in om je aan te melden voor het online programma Concentreren kun je leren! Werk je met een concentratiecoach vul dan de naam van de onderwijspraktijk in. Werkt school met de programma's, vul dan de naam van de school in.  Na het invullen ontvang je een mail waarmee je je inloggegevens voor het online programma kunt bevestigen.